Hlavní obsah

Nepotřebný Benzema! Majitel Zlatého míče se trenérovi arabského šampiona nehodí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani hvězdy nejsou nedotknutelné. Karim Benzema v roce 2022 získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Přestupem do Saúdské Arábie se francouzský útočník zařadil mezi nejbohatší sportovce planety. Teprve začátkem letošního června byl potvrzen jeho přestup do klubu al-Ittihád. Ligovému mistrovi se upsal na tři roky. Jenže teď se zdá, že trenér Nuno Espírito Santo hvězdu z Realu Madrid vlastně vůbec nepotřebuje…

Foto: Profimedia.cz

Karim Benzema se poprvé představil v dresu Al-Ittihádu v ligovém utkání.

Článek

Konec již po čtvrt roce? To by tedy byl gól! Podle arabských zdrojů však není vyloučen, zpráva se fotbalovým zákulisím šíří rychlostí blesku.

Saúdskoarabský deník Al-Sharq Al-Awsat přišel s informací, že jsou v al-Ittihádu neshody mezi trenérem Nunem Espíritem Santem a největší hvězdou klubu Karimem Benzemou.

Bývalý kouč Tottenhamu údajně sdělil vedení, že Benzema nezapadá do jeho taktického stylu. Trenér dokonce ani vůbec neměl zájem o podpis držitele Zlatého míče, což teď vede k napětí mezi oběma muži.

Dokládat ji má i další indicie. Benzema prý požádal o kapitánskou pásku, ale portugalský trenér mu ji odmítl svěřit.

Francouz přišel jako volný hráč z Realu Madrid, al-Ittihád ho nalákal na královský plat, kterým se vyrovná i Cristianu Ronaldovi.

Jenže atmosféra houstne, Benzemovi se v klubu necítí dobře. Napětí tak dost možná otevírá dveře k šokujícímu přestupu.

Saúdskoarabský novinář Muhhammad Al-Bakri navíc napsal, že z klubu chce odejít také Portugalec Jota, který přišel teprve v červenci…

Reklama

Související témata: