Hlavní obsah

Novým koučem New England, kde působí brankář Vaclík, je bývalý vítěz MLS Porter

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klub MLS New England Revolution, v němž působí český fotbalový brankář Tomáš Vaclík, bude trénovat Caleb Porter. Osmačtyřicetiletý úspěšný kouč nahradí slavného Bruce Arenu, který u týmu není už od konce července.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Vaclík se může těšit na nového kouče

Článek

Bývalého trenéra americké reprezentace Arenu klub v létě suspendoval kvůli vyšetřování, že se dopustil „necitlivých a nevhodných poznámek“. V září zhruba po pěti týdnech Arena, jenž byl i sportovním ředitelem klubu, z funkce odstoupil a Revolution vedli ve zbytku sezony dva různí dočasní trenéři. V listopadu New England vypadl hned v prvním kole play off.

Neklidná situace v klubu se podepsala i na situaci Vaclíka, jenž se v srpnu s Revolution dohodl na smlouvě do roku 2024 s klubovou opcí na rok 2025. Za tým ale neodchytal ani jeden zápas. V listopadovém rozhovoru pro server TN.cz uvedl, že si nesedl s trenérem brankářů, který o jeho příchodu ani nevěděl.

Nový trenér Porter vyhrál MLS na lavičce Portlandu a Columbusu a v roce 2013 byl vyhlášen nejlepším koučem soutěže.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.