Hlavní obsah

Americká hvězda v průšvihu! Policie ji našla opilou za volantem, ve voze byly děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá hvězda americké fotbalové reprezentace má na krku další skandál. Brankářka Hope Solová byla nalezena policií ve svém voze za volantem v bezvědomí, uvnitř automobilu byla její dvouletá dvojčata Vittorio Genghis a Lozen Orianna Judith Stevens. Extravagantní dáma, jejíž život je protkán řadou skandálů a afér, byla zatčena, když čelí obvinění z řízení pod vlivem alkoholu, vzdorování policii a také z ohrožení svých dětí.

Foto: Kevork Djansezian, Reuters

Bývalá americká fotbalová hvězda Hope Solová má pořádný problém.

Článek

Policejní zpráva uvedla, že Solová byla zatčena ve čtvrtek na parkovišti nákupního centra ve Winston-Salemu. Později byla propuštěna na svobodu, ovšem čeká ji soud. Ten by se měl uskutečnit 28. června. Podle zatykače si kolemjdoucí všiml, že Solová leží bezvládně za volantem vozidla, kterému běžel motor. Na zadním sedadle přitom byly dvě děti. Následně zasahující policista ve voze cítil alkohol, Solová se však odmítla podrobit testu. Později jí ale byla odebrána krev.

Rich Nichols, právník, který zastupuje Solovou, vydal prohlášení, kde však neodpověděl na konkrétní otázky ohledně obvinění. Pouze naznačil, že se bývalá hvězda nebude k incidentu vyjadřovat. „Hope dostala doporučení, aby o situaci nemluvila. Jen chce, aby všichni věděli, že její děti jsou její život. Byla okamžitě propuštěna a je nyní doma se svou rodinou. Vše vypadá lépe, než by se podle zveřejněných obvinění mohlo zdát. Hope se těší, až dostane příležitost se obhájit," uvedl Nichols.

Solová má na triku řadu skandálů. Z reprezentace byla vyhozena po olympijských hrách v Brazílii v roce 2016 poté, co se po prohraném čtvrtfinále ostře pustila do švédského soupeře, když jej nazvala bandou zbabělců kvůli defenzivní taktice.

Z národního týmu vypadla na třicet dní už v roce 2015, kdy byl její manžel Jerramy Stevens zatčen policií kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Solová byla ve voze rovněž opilá a chovala se agresivně. Policie zasahovala, protože vůz jel ve dvě hodiny ráno městem bez zapnutých světel.

V roce 2014 pro změnu měla pod vlivem alkoholu napadnout rodinné příslušníky. I v tomto případě došlo k zatčení policií, obvinění byla následně stažena. Sama Solová přiznala, že její otec byl násilník a matka alkoholička. Její bratr pak byl obviněn ze zpronevěry. Do médií také už dříve uvedla, že kvůli alkoholovým večírkům klidně vynechala trénink. V posteli prý končila klidně s několika muži najednou, přiznala i lesbické vztahy.

Přes všechny tyto výstřelky Solová odehrála za národní tým 202 zápasů a hned ve 153 případech slavila vítězství. Je držitelkou dvou zlatých olympijských medailí, vyhrála i MS. Byla rovněž zvolena do Síně slávy amerického fotbalu. Slavnostní uvedení je naplánováno na 21. května.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240505T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň
Ml. Boleslav
  Teplice - Liberec dnes 15 : 00
20240505T15 : 00:00+0200
Teplice vs. Liberec
Teplice vs. Liberec
Teplice
Liberec
  Hradec Králové - Olomouc dnes 15 : 00
20240505T15 : 00:00+0200
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové
Olomouc
  Slovácko - Sparta dnes 18 : 00
20240505T18 : 00:00+0200
Slovácko vs. Sparta
Slovácko vs. Sparta
Slovácko
Sparta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.