Hlavní obsah

Arsenal v Utkání hvězd nasázel výběru MLS pět branek

Fotbalisté Arsenalu v Utkání hvězd MLS ve Washingtonu rozstříleli výběr zámořské soutěže 5:0. V dresu londýnského celku si odbyl premiéru záložník Declan Rice.

Foto: Brad Mills, Reuters

otbalisté Arsenalu v Utkání hvězd MLS ve Washingtonu rozstříleli výběr zámořské soutěže 5:0. V dresu londýnského celku si odbyl premiéru záložník Declan Rice, na snímku slaví s Gabrielem Martinellim (vpravo) a obráncem Jurrienem Timberem (vlevo).

Článek

O vítězství anglického vicemistra, který se během přípravy na novou sezonu v USA utká ještě s Manchesterem United a Barcelonou, rozhodli Gabriel Jesus, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Kai Havertz a Jorginho, který se prosadil z penalty.

Výběr MLS, který vedl někdejší anglický reprezentant a v současnosti trenér DC United Wayne Rooney, utrpěl nejvyšší porážku v Utkáních hvězd hraných proti evropským klubům.

Začátek Fantasy ligy se blíží

V sobotu startuje Fortuna liga! Už máte svůj tým? Vytvořte si ho a hrajte zdarma o zajímavé ceny na Sport.cz.

Rice nastoupil v 65. minutě, poprvé od nedávného příchodu z West Hamu za 100 milionů liber, čímž vyrovnal dosavadní anglický rekord Jacka Grealishe z Manchesteru City. Částka se navíc může vyšplhat až na 105 milionů.

Reklama

Související témata: