Hlavní obsah

Bezva finta pobavila fanoušky, komentátor se zlobil: Tohle není fair play!

Rio de Janeiro

Brání vám soupeř ve hře, když chcete rozehrát standardní situaci? Recept, jak s ním vyběhnout, nabídl zápas Copy Libertadores a smát se museli snad všichni na stadiónu. Rozehrávající fotbalista se sklonil k míči a chystal si ho k rozehrání, televizní kamery však zachytily, že přitom soupeři rozvázal tkaničku. Ten se pak nemohl zapojit do hry.

Foto: David Mercado, Reuters

Fotbalový Copa Libertadores baví fanoušky nejen parádními góly.

Článek

Hráč brazilského Paranaense se za každou cenu snažil zabránit rychlé rozehrávce soupeře, stoupl si před balón a poslouchal pokyny gólmana svého týmu. Evidentně nevěnoval pozornost, co dělá jeho protivník u míče. A šestatřicetiletý Julio Irrazabal vymyslel pěknou kulišárnu. Využil nepozornosti soupeře a pohotově mu rozvázal tkaničku. Za normálních okolností by ho vyřadil na chvíli ze hry.

Fanoušky nečekaný kousek rozesmál, zároveň čekali, zda se Brazilec nepromění v mstitele a neuštědří soupeři výchovný políček. Televizní komentátor pak také označil počínání hráče jako prohřešek proti fair play.

Na konci zápasu se mohl smát výsledku i příhodě s tkaničkou hráč brazilského mužstva. Jeho tým vyhrál 1:0 a radoval se po předchozí remíze 3:3 v prvním duelu z postupu.

Reklama