Hlavní obsah

Bizarní červená. Fotbalista zastavil únik soupeře vskutku originálním způsobem

To tu ještě nebylo. Stefan Kostov, fotbalista makedonského klubu Akademija Pandev, vyfasoval bizarní červenou kartu v nedělním utkání tamní nejvyšší soutěže proti celku Makedoniji GP. K zastavení úniku soupeře totiž použil hodně neotřelou metodu. Na jeho počínání se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jak zastavit únik soupeře? Stačí mít druhý míč...Video: sntv

 
Článek

Prvoligový zápas makedonské ligy skončil pro záložníka hostů Kostova předčasným odchodem do kabin. V 66. minutě utkání zastavil totiž únik soupeře pomocí druhého balonu, s nímž nejprve komicky po hřišti naháněl fotbalistu Alena Jasaroskiho.

Následně náhradní míč sprintujícímu hráči hodil přímo pod nohy do aktivního balonu, čímž se mu akci fotbalisty Makedonije podařilo přerušit. Rozhodčí pochopitelně musel konat, vše si důkladně promyslel a následně tasil červenou. Protestující fotbalisté Akademije na tom už nic nezměnili.

I díky průtahům provázející Kostovovo vyloučení se nastavovalo sedm minut. A v sedmé minutě nastavení přišel rozhodující moment utkání. Domácí proti oslabenému soupeři udeřili z penalty a zvítězili 1:0.

Reklama

Související témata: