Hlavní obsah

Bratři Haškové chtějí hrát ve stejném týmu, klub však čelí závažným problémům. Situace je dramatická, přiznává otec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco Martin Hašek mladší už je stabilním hráčem Erzurumsporu, o angažmá v tureckém klubu stojí také jeho mladší bratr Filip. „Teď je skutečně v Erzurumu, trénuje tam s nimi. Byl tam na zkoušce, ve které podle rozhovoru se sportovním ředitelem obstál,“ potvrzuje Martin Hašek starší ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz, přesto stále není angažmá 25letého záložníka v druholigovém celku dotažené. Erzurumspor má totiž pozastavené právo na přivádění nových posil.

Bratři Haškové v jednom týmu! Má to však zádrhel... Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Aby ho mohli podepsat, museli by mít právo podepisovat nové hráče a oni teď mají takzvaný transferban, nejsou oprávněni uzavírat nové přestupy, protože mají dluhy z minulosti," vysvětluje otec Filipa a Martina Haškových.

Erzurumsporu přitom už nezbývá příliš mnoho času. Přestupové okno totiž v Turecku končí 8. září. „Situace, bych řekl, že je z hlediska času dramatická, alarmující," přiznává Hašek starší.

Více o situaci Erzurumsporu a Filipa Haška najdete ve videu z pořadu Přímák, který si v kompletní podobě můžete přehrát i jako podcast.

Reklama

Související témata: