Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Ve spoustě lidí jsem se zklamal a snažím se je oddělit od jména Sparta, říká Hašek. Kdy se syn dozví verdikt?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktuální dění ve Fortuna lize včetně úctyhodných výsledků 71letého kouče Miroslava Koubka či trápení Pardubic řešíme v pořadu Přímák redakce Sport.cz. S hostem Martinem Haškem rozebíráme také jeho zkušenosti s africkými fotbalisty, díváme se do statistik, nakolik pět střídání změnilo fotbal. A věnujeme se také sporu Martina Haška mladšího se Spartou. „Věřím, že se mi jednou povede, aby Sparta měla v mém srdci stejnou pozici jako před tou kauzou,“ říká 52letý trenér ve fotbalovém studiu Přímák.

Fotbalový pořad Přímák s Martinem Haškem na Sport.czVideo: Sport.cz

 
Článek

„Je komické, že mám ve Spartě pět titulů a Martin je vlastně psancem, hrál tam jenom rok, přitom si myslím, že to je významně lepší hráč, komplexnější, než jsem byl já," reaguje Hašek starší po reportáži, která uvádí téma.

„Na tom vidíte, jak je důležité být ve správný čas na správném místě a potkat ty správné lidi a takové ty vnější vlivy, aby si to sedlo," pokračuje kouč, jenž je aktuálně bez angažmá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Hašek mladší ve sparťanském dresu

Haškovi se také nelíbí, jakou částku se Sparta snaží vymoct z jeho nejstaršího syna. „Požadavek dvou milionů eur, když nad tím přemýšlím úplně bez emocí... nenapadá mě jiná myšlenka, než že Sparta chce Martina jak sportovně, tak i osobnostně, lidsky úplně zničit, vymazat z mapy," hodnotí na dotaz moderátora Filipa Lejčka.

O tom, jakou částku by měl v případě uznání viny hradit Martin mladší, jak se daří druhému synovi Filipovi se dozvíte v pořadu Přímák, který si můžete přehrát nejen formou videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata: