Hlavní obsah

Bývalý fotbalový reprezentant je podezřelý z vraždy. Před policií utíká

Aktualizováno

Tureckým fotbalem otřásá hrozivý incident. Bývalý mládežnický reprezentant a záložník Fenerbahce a Manisasporu Sezer Öztürk je hlavním podezřelým v případu vraždy čtyřiadvacetiletého Halila İbrahima Gence, který zemřel při střelbě v istanbulské čtvrti Sile. Öztürk nyní před policií utíká.

Foto: @PurelyFootball, Twitter

Sezer Öztürk na starším snímku.

Článek

Podle turecké televize NTV Spor, která citovala svědky osudné události, se měl fotbalista nejprve ve vzteku poprat na ulici se skupinou lidí. Internetem koluje i neověřený videozáznam, na kterém poté záložník zahájil palbu ze svého vozu do skupinky lidí, z nichž jednoho zabil a čtyři další zranil. Z místa ihned ujel a policie po něm zatím pátrá.

Rodák z německého Velbertu svou fotbalovou kariéru zahájil v slavné akademii Bayeru Leverkusen. V roce 2006 přestoupil do Norimberku, za který se však neprosadil a stěhoval se do tureckého Manisasporu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Spor Arena (@sporarena)

V Turecku se konečně naplno prosadil a zahrál si i za velkokluby jako jsou Fenerbahce a Besiktase. Nyní je však pětatřicetiletý hráč už šest let bez angažmá. Kariéru ale oficiálně neukončil.

Reklama

Související témata: