Hlavní obsah

Kolumbijský fotbalista Osorio zkoušel propašovat v trenýrkách přes kilo kokainu

Medellín

Někdejší kolumbijský fotbalový reprezentant Diego Osorio je v maléru. A pořádném, neboť na letišti v Rio Negro ho zatkla policie ve chvíli, kdy se chystal nastoupit do letadla do Madridu s kokainem, který měl ukrytý v trenýrkách. Nešlo přitom o nicotnou dávku - šestačtyřicetiletý fotbalista ho měl u sebe 1,145 kg.

Foto: Sport.cz

Diego Osorio skončil za vězeňským plotem.

Článek

Osorio, který reprezentoval Kolumbii dvakrát na Copa América a v roce 1992 na olympijských hrách, se přitom nedostal do maléru s drogami poprvé. Už před čtrnácti lety ho zatkla americká policie na letišti v Miami, neboť u něho rovněž našla drogy. Tehdy byl ovšem propuštěn na kauci.

Tentokrát ovšem hráči jihoamerického šampióna Atlético Nacional Medellín kauce nepomůže, neboť kokainu měl u sebe až příliš. Osorio se u prvního výslechu hájil tím, že se dostal do pasti, neboť musí splácet velké dluhy a pašerácký gang ho přinutil, aby drogu odvezl do Španělska.

Reklama

Související témata:
  0 : 0 AS Řím - Leverkusen 0 : 0 23. min Živě
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.