Hlavní obsah

Kouč Luxemburgo zaplatí za urážky rozhodčího půl miliónu

RIO DE JANEIRO

S pokutou 30 000 dolarů (téměř půl miliónu korun) vyvázl trenér fotbalistů Palmeiras Vanderlei Luxemburgo z obvinění, že urážel rozhodčího během utkání brazilské ligy. Bývalému kouči Realu Madrid a brazilské reprezentace hrozil až roční zákaz činnosti. Luxemburgo popřel, že by někoho urážel a pokutu je připraven zaplatit z vlastní kapsy.

Článek

"Oprávněně jsem si stěžoval, aniž bych na někoho osobně útočil," uvedl trenér, který byl po incidentu se sudím Paulem Robertem Ferreirou v zápase proti Riu Preto (1:1) vykázán na tribunu. "Jestli v klubu budou chtít, abych to zaplatil sám, nemám s tím problém. Finanční postih je dobré řešení, možná by se mohl používat i u hráčů, kteří dostanou červenou kartu," řekl Luxemburgo, který je neustále nespokojený s výkony rozhodčích.

Předloni dokonce jednoho sudího obvinil, že se s ním snažil flirtovat a byl za posměšky potrestán distancem na 60 dnů. "Flirtoval se mnou. Zapískal a po každém svém verdiktu se po mně podíval. Možná to bylo kvůli mé růžové košili," řekl Luxemburgo, který tehdy vedl Santos.

Reklama

Související témata:
  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články