Hlavní obsah

Likvidační zákrok! Fotbalista málem přišel o hlavu, ale zranění předstíral útočník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rio de Janeiro/Praha

Hrozivý incident se odehrál během utkání Botafoga s CRB v brazilské druhé nejvyšší fotbalové lize. Obránce João Caetano obdržel ve 33. minutě červenou kartu za brutální zákrok, při kterém nakopl protihráče do hlavy. Sám pak předstíral, že obětí zákroku je on.

Foto: @igoremmel, Twitter

Likvidační zákrok na Navarra (vpravo).

Článek

Ve 31. minutě za stavu 0:0 zavládlo na stadionu Estadio Olimpico Nilton Santos zděšení. Hostující obránce Caetano vyběhl proti domácímu Navarrovi a hotovým karate kopem ho trefil přímo do obličeje.

Navarro se válel na trávníku, ale houf hráčů se překvapivě seběhl kolem faulujícího Caetana, který se po zákroku také začal svíjet na zemi a snažil se vybojovat faul. Marně. Rozhodčí mu nekompromisně udělil červenou kartu.

Video se zákrokem se okamžitě začalo šířit po sociálních sítích a fanoušci jej hojně komentují. „Kdyby to bylo v Premier League, tak vyfasuje hráč Botafoga žlutou za simulování," reagují. „To nebyl vysoký kop, jen Navarro má moc nízko hlavu," smějí se.

Navarro se z tvrdého zákroku otřepal celkem rychle a o pár minut později dokonce asistoval na první a zároveň vítězný gól svého týmu. V nastaveném čase ještě na konečných 2:0 pro Botafogo upravoval Carlinhos. Tým teď figuruje na druhém místě tabulky a má dobře nakročeno k návratu do nejvyšší soutěže.

Reklama

Související témata: