Hlavní obsah

Messiho sestra předvedla bikiny a fanoušci šílí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen Lionel Messi umí pobláznit davy fanoušků. Talent k tomu má zjevně i jeho mladší sestra a ani k tomu nepotřebuje míč. Stačilo jí k tomu představit kolekci bikin „Shine and Love", které sama navrhla a mužské publikum bylo ze sexy křivek ve varu.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Lionel Messi je na svoji sestru patřičně hrdý.

Článek

Ikona PSG je na svou sestru také patřičně hrdá, tvrdí, že má obrovský talent a je velmi kreativní. Bikiny se budou prodávat nejen v Argentině, ale i v celé řadě dalších zemí, do propagace se zapojil i sedminásobný držitel Zlatého míče.

Osmadvacetiletá Maria Sol Messi je v současnosti manažerkou značky Messi Store a pracovala také po boku sestry slavného návrhářského krále Tommyho Hilfigera.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BIKINIS RIO (@bikinisrio)

Sám Messi poslal fanouškům na sociálních sítích novoroční vzkaz, který doplnil sestřihem důležitých fotbalových momentů. „Mohu jen poděkovat za vše, co jsem v roce 2021 prožil," napsal 34letý Argentinec. „O to víc, že mnoho lidí mělo opravdu špatný rok kvůli tomu šílenému viru. Doufám, že rok 2022 přinese hodně zdraví, což všem přeji do nového roku," dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria Sol (@mariasolmessi)

Ironií osudu bylo, že netrvalo dlouho a francouzský PSG musel pustit do světa zprávu o tom, že měl Messi měl pozitivní test na koronavirus. Do izolace museli také obránce Juan Bernat, rezervní brankář Sergio Rico a devatenáctiletý záložník Nathan Bitumazala. PSG by i tak mělo v pondělí nastoupit k pohárovému zápasu na hřišti třetiligového Vannes.

Reklama

Související témata: