Hlavní obsah

Na MLZ jsem nezanevřel, hlásil Ibrahimovic. V zámoří bude hrát dál

Los Angeles

Zlatan Ibrahimovic zůstává v Los Angeles. Švédský snajpr podepsal s Galaxy novou roční smlouvu. Už dříve se to dalo odvodit z jeho vyjádření. “MLZ, ještě jsem s tebou neskončil,” uváděl na svém twitterovém účtu bombarďák. Co znamená MLZ? Ibrahimovič překřtil soutěž Major League Soccer tak, aby obsahovala první písmeno jeho křestního jména.

Foto: Reed Saxon, ČTK/AP

Zlatan Ibrahimovic zůstává v LA Galaxy

Článek

Na videu, které je součástí tweetu, jsou vidět úryvky z různých televizních zpráv, kde moderátoři zmiňovali spekulace o přestupu Ibrahimoviče zpátky do Evropy. AC Milán, Manchester United, Real Madrid. Všechny tyhle kluby údajně zvažovaly příchod 37letého veterána.

Jenže Ibra nakonec bude nadále hráčem LA Galaxy, kde byl hlavní postavou týmu. V 27 utkáních nasázel 22 gólů, což jej zařadilo na druhé místo v tabulce střelců.

Jeho kalifornské angažmá však mělo jednu velkou trhlinu, kterou je nepostup týmu do vyřazovacích bojů. Pro bývalého reprezentanta Švédska to znamenalo konec sezony už v říjnu (MLS se hraje systémem jaro-podzim). Vytáhlý forvard se tak pokusí svůj tým dovést do play-off v příštím kalendářním roce.

"První rok beru jako rozcvičku. Začal jsem tu dobře, hrál jsem dobře, ale nejsem spokojený s výsledkem. Druhá sezona bude úplně něco jiného. Znám lépe své mužstvo, ligu, soupeře," slibuje švédská hvězda.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:1

Pastrňák a spol. se přiblížili MS. Boston padl na ledě Toronta, rozhodne sedmý zápas
NačítámNačíst další články