Hlavní obsah

Nahou hvězdou v pánském časopise? Fotbalová kráska řekla ne, má jasné vysvětlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dostala nabídku fotit pro populární časopis Playboy, ale řekla rezolutní ne! Půvabná německá fotbalistka Giulia Gwinnová, která kvůli vážnému zranění přijde o blížící se mistrovství světa žen, se měla stát hlavní hvězdou stále oblíbeného pánského časopisu, kde by odhodila jakýkoliv ostud a s minimem oblečení či úplně nahá by pózovala na jeho přední straně. Velmi lákavou nabídku ale zdvořile odmítla.

Foto: Profimedia.cz

Německá reprezentantka Giulia Gwinnová odmítla pózovat pro Playboy.

Článek

A důvod? Čtyřiadvacetiletá hráčka se chtěla v tu dobu soustředit na rekonvalescenci přetrženého křížového vazu, který si poranila v říjnu 2022 a kvůli kterému vynechá i blížící se mistrovsví světa žen v Austrálii a Novém Zélandu, jenž vypukne již ve čtvrtek 20. července. „Časopis Playboy respektuji jako žurnalistický produkt, ale raději se prezentuji na hřišti jako fotbalistka," rozpovídala se půvabná Gwinnová na dotaz novinářů během tiskové tiskové konference.

„Obecně si myslím a doufám, že budeme mít mnohem víc vzrušujících a důležitějších věcí, o kterých budeme moci diskutovat, zvláště teď s mistrovstvím světa," pokračovala. Podle německého serveru Bild byl zájem ze strany populárního pánského periodika enormní, potvrdila to také sama hráčka německého Bayernu Mnichov, která nabídku na focení obdržela již začátkem tohoto roku.

Pozornost ze strany Playboye k půvabné hráčce zřejmě jen tak neutichne. „Giulia Gwinnová je nejen vynikající atletka, ale také mladá krásná žena. Osobnost, jako je ona, je pro Playboy přirozeně zajímavá," uvedl šéf časopisu Florian Boitin.

Ze strany německého národního týmu by se přitom nejednalo o první spolupráci s tímto americkým měsíčníkem. V roce 2011 před mistrovstvím světa žen do 20 let, se rozhodlo pro přední stranu Playboye zapózovat ve spodním prádle hned pět tehdejších hráček, což německý fotbal nesl hodně nelibě a samotným aktérkám byl tento čin dokonce předhazován po zbytek jejich kariéry. Například přestup Julii Simicové do Manchesteru City měl zkolabovat právě v důsledku vzniku pikantních fotografií.

Tajemstvím není ani dávná nabídka pro současnou německou manažerku Martinu Vossovou-Tecklenburgovou, která prozradila, že časopis s ní chtěl spolupráci navázat v roce 1989 a rovněž se měla stát jeho hlavní tváří. Tehdy se zachovala stejně jako Gwinnová a spolupráci odmítla. 55letá trenérka přesto tvrdí, že rozhodnutí je pouze na samotných hráčkách.

„Myslím, že Playboy má super estetické fotky. Nechala bych na každé hráčce, jak se rozhodne. Ona sama musí usoudit, jaké to bude mít výhody a nevýhody. Dokážeš snést následky? Dá ti to něco? Pokud cítíš, že je to tak v pořádku, není na tom nic špatného," řekla německá koučka pro Bild.

Reklama

Související témata:
  2 : 2 Leverkusen - AS Řím 2 : 2 dohráno
20240509T21 : 00:00+0200
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen
AS Řím
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.