Hlavní obsah

Náhradník? To tedy ani náhodou. Slavný Drogba odmítl nastoupit za Montreal

Kampak s něčím takovým na zkušeného matadora. Fotbalový útočník Didier Drogba odmítl v zámořské MLS nastoupit za Montreal Impact v pozici náhradníka. Podle kouče kanadského týmu Maura Biella hvězdný hráč neakceptoval rozhodnutí, že nebude v základní jedenáctce, a nakonec chyběl v nominaci na zápas úplně.

Foto: Graham Hughes, ČTK/AP

Montreal si play off zajistil i bez Didiera Drogby. Ignacio Piatti jásá po gólu proti Torontu.

Článek

"Nesouhlasil s tím, že bude na lavičce, a nakonec nechtěl být ani mezi osmnáctkou hráčů na zápas. Rozhodl se nehrát," vysvětlil Biello médiím skutečný důvod absence bývalého hráče Chelsea. Původně přitom klub vysvětlil Drogbovu nepřítomnost zraněním zad. "Skutečně ho to trochu tahá, ale byl schopen hrát," upřesnil Biello.

Osmatřicetiletý Drogba působí v Montrealu od loňského léta a v minulé sezóně nastřílel 11 gólů v 11 zápasech. Nyní už má bývalý reprezentant Pobřeží slonoviny na kontě 22 startů a deset gólů, ale už v minulých dvou zápasech byl náhradníkem, z toho naposledy v Orlandu se na hřiště vůbec nedostal. Montreal po předchozích čtyřech zápasech bez výhry dokázal v obou utkáních zvítězit a po nedělní remíze s Torontem 2:2 si zajistil účast v play off.

Reklama

Související témata: