Hlavní obsah

Nečekané problémy fotbalové hvězdy, Messi byl zadržen policií. Nechtěli ho pustit do Číny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsledovanější fotbalista posledních týdnů řešil velký problém, protože byl zatčen policií. Hvězdný Argentinec Leo Messi se ocitl v úzkých, když cestoval s argentinskou reprezentací do Číny, kde jihoamerický tým odehraje ve čtvrtek v Pekingu přátelský zápas s Austrálií. Média píší, že útočník nebude mít díky nepříjemnému zážitku na cestu do Číny hezké vzpomínky.

Messiho po příletu do Číny zadržela policie, neměl prý vízaVideo: AP

 
Článek

Messi má po sezoně, a tak nechyběl v argentinském výběru, ale během cesty se dostal do nečekaných problémů. Zadržela ho totiž policie. Jak uvádí Tribuna.com, útočník cestoval do Pekingu se španělským pasem. A tím si zavařil. Občané této země totiž nemohou cestovat do Číny bez předchozího získání víza. Messi si toho nebyl vědom a letěl bez požadovaných dokumentů. Pokud by si fotbalista vzal s sebou argentinský pas, vyhnul by se všem problémům, protože pro Argentince vízová povinnost při vstupu do Číny neplatí.

Situaci ještě ztěžovala jazyková bariéra. Messi chtěl vše vysvětlit čínským policistům, což se nějaký čas nedařilo. Nakonec ale vše dobře dopadlo. Slavný Argentinec urychleně obdržel potřebná víza a bude připraven nastoupit v nadcházejícím zápase proti Austrálii. Následně se Messi a spol. utkají s Indonésií. Tento zápas je naplánován na 19. června.

Messi v poslední době plnil stránky novin, jelikož se spekulovalo o jeho fotbalové budoucnosti po konci v PSG. Mluvilo se o návratu do Barcelony, nakonec však zamíří do Interu Miami. „Měl jsem nabídky z jiných evropských klubů, ale ani jsem je nerozebíral. Když nevyšla ta věc s Barcelonou, potřeboval jsem se zmizet z evropského fotbalu. Chci žít jiný život, budu hrát v MLS a užvívat si každý den mnohem víc," konstatoval Messi.

Reklama

  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.