Hlavní obsah

Nehoda! Ronaldovo luxusní bugatti skončilo ve zdi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemné záležitosti musí řešit hvězdný Cristiano Ronaldo, který si jinak momentálně užívá dovolenou na Mallorce se svou rodinou. Do sídla na úpatí pohoří Tramuntana si nechal poslat dva své luxusní vozy, včetně Bugatti Veyron za téměř padesát milionů korun, se kterým však jeden z jeho zaměstnanců havaroval.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Cristiano Ronaldo v utkání Ligy národů s českým týmem.

Článek

Luxusní Ronaldovo vozidlo o síle 1001 koní mělo v letovisku Sa Coma na východním pobřeží ostrova nehodu. Podle dostupných informací ho však neřídil samotný fotbalista, ale jeden z jeho zaměstnanců, který nezvládl kontrolu nad vozidlem a narazil do zdi u venkovského domu poblíž nemocnice Joan March. Naštěstí nedošlo k žádným zraněním, ale pouze k materiální škodě, která však na automobilu za téměř 50 milionů korun nebude zanedbatelná.

Hvězdný Portugalec společně se svou partnerkou Georginou Rodriguezovou a jejich pěti dětmi na Mallorce tráví dovolenou v přepychové vile, kde nechybí posilovna, bazén, několik vířivek, řada hřišť na míčové sporty či pověstný erotický pokoj. Na stejném místě trávil před dvěma lety dovolenou bývalý spoluhráč Ronalda z Realu Madrid Sergio Ramos.

Sedmatřicetiletý útočník si užívá zaslouženého odpočinku po náročné sezoně, kterou zakončil reprezentačním utkáním v Lize národů proti českému týmu. Portugalsko doma zvítězilo 2:0.

Reklama

Související témata: