Hlavní obsah

Nervy kvůli United? Rozesmátá německá hvězda si užívala na utkání NHL

Nervy ze čtvrtfinále Evropské ligy? Kdepak. V Manchesteru United stejně nedostal skoro šanci. Teď je bývalý německý reprezentant na zámořské štaci a na život v Americe si rychle zvykl se vším všudy. Naposledy třeba rozesmátý Bastian Schweinsteiger vyrazil se svou ženou Anou Ivanovičovou na zápas NHL a na sobě měl dres Chicaga Blackhawks.

Foto: Sport.cz

Německý fotbalista Bastian Schweinsteiger vyrazil po přestupu do MLS na zápas NHL i se svou ženou, bývalou tenistkou Anou Ivanovičovou. Štěstí týmu Blackhawks známý pár nepřinesl.

Článek

Dvaatřicetiletý Němec odešel z Ostrovů do MLS, kde je hráčem týmu Chicago Fire. A užívá si života, problém s aklimatizací se nekonal. Když byla šance, vyrazil si okamžitě na hokej. A i když to Chicagu zrovna nešlo, radost mít mohl. Když bylo nejhůř, vlepila mu jeho krásná žena, bývalá tenistka, pusu a na tváři mu zazářil spokojený úsměv.

Možná se známý pár těšil, že uvidí víc gólů, než padá na fotbale. Ale v tomhle směru měl smůlu. Blackhawks prohráli s Nashville Predators v United Center 0:1. Do skóre 2:2, kterým skončila Schweinsteigerova premiéra proti Montrealu Impact, měl výsledek hodně daleko.

Reklama

Související témata: