Hlavní obsah

Neymar drsně zaútočil na partnera své matky. Snad i zvrhlíci by se červenali

Santos

Slavný Kanárek má další průšvih. A možná kvůli němu skončí i před soudem. Ofenzivní klenot francouzského PSG Neymar totiž čelí obvinění z homofobie, když v nahrávce, která unikla do médií, ostře zaútočil na bisexuálního partnera své matky Ramose. „Narvu ti koště do pr....," křičel údajně Neymar na muže.

Foto: Sport.cz

Neymarova matka se svým mladým milencem, který je o šest let mladší než její syn.

Článek

Vztah dvaadvacetiletého Ramose s o třicet let starší matkou slavného fotbalisty vypadal zpočátku idylicky a zdálo se, že mu fandí i Neymar. Jenže když později prasklo, že se Ramos oddává sexuálním radovánkám i s kuchařem, byla pohodová atmosféra fuč.

Situace postupně gradovala. Nedávno dokonce musela v domě Neymarovy matky zasahovat policie po incidentu, kdy údajně létalo sklo a tekla krev. Ramos skončil v péči lékařů v nemocnici, ti mu poraněné rameno museli sešít dvanácti stehy.

Neymar pak měl před svými přáteli mluvit o Ramosovi hodně hanlivě, označil jej za malého „viadinha", což je v portugalštině urážlivý termín pro homosexuály. Podle ruské televizní stanice RT mělo být v nahrávce slyšet, jak Neymar vyhrožoval partnerovi své matky. „Narvu ti koště do pr....," tvrdí zmíněný zdroj.

Vše vzbudilo v Brazílii poprask v komunitě LGBT a aktivista Agripino Magalhaes oznámil, že podá na hráče žalobu kvůli „homofobii, nenávistným projevům a vyhrožováním smrtí". Uvádí to server Blick.ch. Slavný fotbalista ani jeho právní zástupci se k obvinění nevyjádřili.

Reklama

Související témata: