Hlavní obsah

Nováček v plzeňském dresu se po premiéře prohne. Budu platit hodně, tuší Kalvach

Plzeň

Větší konkurence, náročnější tréninky. Pere se s tím ale hlava nehlava. Záložník Lukáš Kalvach měl po přestupu ze Sigmy Olomouc jasno, že ho ve Viktorii Plzeň čeká pořádná porce dřiny. „Tréninky jsou také náročné, ale to k přípravě patří. Čeká nás těžká sezona, takže to všechno musíme absolvovat. Ale zvládneme to," věří fotbalista.

Foto: @FCVP/Martin Skála

Plzeňský záložník Lukáš Kalvach odehrál první poločas přípravného utkání s Domažlicemi s kapitánskou páskou.

Článek

Plzeň má za sebou první přípravný zápas, vyhrála nad třetiligovu Jiskrou Domažlice 5:2 a Kalvach hned vyfasoval kapitánskou pásku. Jako by nestačilo, že si vzal triko s číslem 23, které nosil Marek Bakoš, nynější asistent kouče Pavla Vrby. „Choras už mi naznačoval, že asi budu platit hodně, tak se na to musím připravit," směje se nováček v plzeňské kabině.

Po vítězství nad Domažlicemi byl pochopitelně spokojený, zároveň ale připustil, že dostal zabrat. „Odehrát zápas bylo celkem náročné. Venku je velké horko, jsme na začátku přípravy... Ale zvládli jsme to celkem dobře," myslí si Kalvach.

Plzeňské angažmá si zatím pochvaluje „Trénuje se tu více než v Olomouci, je znát také větší kvalita a zkušenosti. Je to o zvyku, s klukama se sehraji trochu víc a pak to bude fungovat. Jestli se chci posouvat v kariéře dál, tak musím o místo bojovat," svěřil se v rozhovoru na internetových stránkách západočeského klubu.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články