Hlavní obsah

Policie: Muž sražený vlakem byl možná fotbalový trenér Malatinský

Jihomoravští policisté prověřují, zda muž, který v úterý zemřel u Břeclavi po srážce s vlakem, nebyl trenér slovenské fotbalové reprezentace do 18 let Milan Malatinský (48). ČTK to dnes řekla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Foto: Claude Paris, ČTK/AP

Ilustrační snímek.

Článek

Neštěstí se stalo v úterý asi v 6:20 za Břeclaví ve směru na Podivín. "Podle prvotních informací muž vstoupil do kolejiště před přijíždějící soupravu a nereagoval ani na to, když strojvedoucí spustil zvukové výstražné znamení. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem," uvedla Haraštová.

Podle ní zatím policie totožnost muže zjištěnou nemá, prokážou ji až rozbory DNA. Na spojení nehody s Malatinským dnes upozornila slovenská televize Markíza. Bývalý slovenský reprezentant Malatinský zmizel před finále Slovakia Cupu s českou osmnáctkou v Senci minulý týden. Synovec legendy trnavského fotbalu Antona Malatinského je nezvěstný od 10. května.

Manželka Tatiana prostřednictvím médií svého muže vyzvala, aby se jí ozval. Zmizení kouče údajně může souviset s tím, že Slovenský fotbalový svaz hodlal s Malatinským ukončit spolupráci.

Reklama

Související témata: