Hlavní obsah

Potvrzeno! Mrtvým na kolejích byl fotbalový trenér

Bratislava

Spojitost mezi zmizením známého slovenského fotbalového trenéra a nálezem mrtvého těla v kolejišti byla potvrzena. Nešťastníkem, jehož život skončil pod koly vlaku u Břeclavi na jihu Moravy byl kouč slovenského mládežnického výběru Milan Malatinský.

Foto: Sport.cz

Milan Malatinský

Článek

Neštěstí se stalo minulý týden, oblečení, které se našlo na místě nehody naznačovalo, že by mohlo jít o trenéra slovenské osmnáctky, což se posléze potvrdilo.

"Muž vstoupil do kolejiště před přijíždějící soupravu a nereagoval ani na to, když strojvedoucí spustil zvukové výstražné znamení. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem," uvedla k nehodě podle ČTK policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Na spojení nehody s Malatinským upozornila nejprve slovenská média. Kouč záhadně zmizel už 10. května před finále Slovakia Cupu s českou osmnáctkou v Senci. Byl synovcem legendy trnavského fotbalu Antona Malatinského.

Tragédie bývalého reprezentanta může souviset s tím, že Slovenský fotbalový svaz hodlal s Malatinským ukončit spolupráci.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.