Hlavní obsah

Řemeslníci Ribéry, Rafinha a Alaba školili v parku mnichovské študáky

Mnichov/Praha

Chvíli jim trvalo, než jim došlo, že se stali obětí vydařeného vtípku. Mnichovští študáci si totiž na svém oblíbeném plácku na Säbener strasse chtěli rozdat fotbalovou partičku s trojicí řemeslníků, kteří si tam pohrávali s balónem. Mladým klukům se zdálo, že pro ně bude hračka vyškolit postarší pány v montérkách...

Hvězdy Bayernu inkognito

 
Článek

Hvězdné trio mnichovského Bayernu si odskočilo z nedalekého tréninkového centra svého klubu točit reklamu, v níž mělo vystupovat převlečené za řemeslníky. Franck Ribéry, stejně jako jeho spoluhráči David Alaba a Brazilec Rafinha se změnili díky maskérkám k nepoznání, takže žádný div, že študáci neprokoukli, proti komu si mají zahrát.

To až po pár desítkách vteřin na svém plácku pochopili, že se stali obětí vtipu, protože tři hvězdy Bayernu si s nimi pohrávaly, s balónem kouzlily a školily je při každém doteku s balónem.

Samo sebou že klukům záhy došlo, koho mají proti sobě, ale ten zážitek stál určitě za to. Komu se povede zahrát si proti Ribérymu či nechat si dát jesličky od Rafinhy?

Natočený spot z fotbalové partie na městském plácku byl nakonec zdařilejší, než původní záměr, s nímž filmový štáb do parku přijel.

Reklama

Související témata:
Řemeslníci
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín