Hlavní obsah

Řepka znovu táhne proti Slavii! Překvapí vás ale, v jakém dresu

Praha

Sešívaný dres pro něj byl vždy jako muleta pro býka. Je proto příznačné, že když se fotbalový internacionál Tomáš Řepka znovu objeví v soutěžním utkání, soupeřem mu bude právě Slavia. Bývalý kapitán Sparty ovšem nebude hrát fotbal, dnes večer má nastoupit za tým z Uherského Hradiště ve futsalové lize. Týmu Bazooka CF ho pro charitativní účely dohodil známý fotbalista Petr Švancara, který tamním futsalistům pomáhá.

Foto: Petr Horník, Právo

Obránce Sparty Tomáš Řepka (vlevo) se snaží odstavit od míče slávisty Stanislava Vlčka (vpravo) a Zdeňka Šenkeříka v odvetě čtvtfinále Ondrášovka Cupu.

Článek

Morava je mu v těchto hodinách souzená. Ve čtvrtek byl Tomáš Řepka v Brně u odvolacího soudu, kde za internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou vyfasoval 300 hodin obecně prospěšných prací. Unikl tak původně uloženému trestu půl roku vězení.

V pátek večer pak má být bývalý obránce Baníku, Sparty, West Hamu či Fiorentiny nečekanou atrakcí v Uherském Hradišti.

„Jde o dárek a poděkování pro naše věrné fanoušky. A taky samozřejmě pro naše hráče, kteří tak dostanou možnost zahrát si s legendou," avizují webové stránky futsalového klubu.

„Tomáš dres domácích ovšem neoblékne jen tak z nějakého rozmaru, ale pro dobrou věc. Jeho dres a dres Petra Švancary půjde před Vánocemi do dražby a výtěžek z akce věnujeme na dobrou věc. A aby naše počínání mělo pořádný ohlas, vybrali jsme právě zápas proti Slavii," vysvětluje sportovní ředitel Dušan Rokyta.

„Věřím, že futsal zvládnu. Jsem připravený hrát, takže chci pozvat diváky. Strašně se těším, obzvlášť, když bude soupeřem Slavia," vzkazuje na klubovém videu sám Řepka.

Reklama

Související témata: