Hlavní obsah

Ronaldův vztek. Hvězdný Portugalec neunesl porážku a po zápase zuřil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemá rád porážky a právě ta poslední ho pořádně naštvala. Ani hvězdný Cristiano Ronaldo totiž nepomohl saúdskoarabskému An-Nassru v bitvě o čelo tabulky proti nyní již vedoucímu týmu ligy Al-Ittihadu. Jediná branka duelu totiž přišla až v 80. minutě a zlobu nad zpackaným zápasem dal osmatřicetiletý Portugalec pořádně najevo bezprostředně po zápase.

Foto: AFP

Naštvaný Cristiano Ronaldo v zápase proti Al-Ittihadu.

Článek

Jeden z klíčových duelů letošního ligového ročníku nedopadl pro An-Nassr Rijád dobře. Šlágr 20. kola totiž přinesl změnu v čele tabulky, kde se aktuálně vyhřívá ve fantastické formě hrající Al-Ittihad, který v roli papírového favorita dokázal přehrát i tým kolem hvězdného Ronalda. Ba co víc. Ronaldova družina po necelém měsíci a půl znovu narazila na tým, který jej nedávno vyřadil ze semifinále domácího Superpoháru.

A takové porážky pochopitelně bolí. Ještě k tomu, když jediná branka padne až v závěru zápasu. Zlobu na sobě nikterak neskrýval ani Ronaldo, který se sám v zápase moc neprosadil. Po závěrečném hvizdu tak vypukla bouře emocí, kterou se pokoušeli uklidňovat i jeho spoluhráči. Neúspěšně. Frustrovaný Portugalec rozhazoval rukama, následně zuřivě nakopl láhve s pitím u postranní lajny a odkráčel do útrob stadionu. Aby toho nebylo málo, tak domácí fanoušci doprovodili jeho odchod skandováním jeho věčného rivala „Messi, Messi."

Částečné uklidnění přišlo až několik hodin po zápase, kdy se Ronaldo vyjádřil na sociálních sítích. „Z výsledku jsme zklamaní, ale soustředíme se na naší sezonu a další zápasy. Děkujeme fanouškům An-Nassru za podporu. Víme, že se na vás můžeme spolehnout," napsal hvězdný kanonýr.

Ronaldo tak podruhé za sebo vyšel střelecky naprázdno. V novém působišti se v lize zatím prosadil osmkrát, k tomu přidal další dvě asistence. Na vedoucího krále střelců Brazilce Andersona Taliscu mu schází pět branek. An-Nassr je aktuálně na druhém místě o jeden bod za vedoucím Al-Ittihadem.

Reklama

Související témata: