Hlavní obsah

Slovenský fotbal zasáhla tragédie. Bývalý kapitán Interu byl nalezen mrtev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský fotbal zasáhla velmi tragická zpráva. Bývalý kapitán Interu Bratislava Radoslav Kunzo byl nalezen mrtev v Čierne Vodě v okrese Galanta. 48letý někdejší hráč bratislavského týmu se ztratil před třemi dny, po nezvěstném zahájila pátrání policie, která jej bohužel našla už bez známek života. Informaci potvrdil Záchranný systém Slovensko.

Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bývalý kapitán Interu Bratislava Radoslav Kunzo byl nalezen mrtev

Článek

„Navzdory velké snaze všech záchranných složek, které pomáhaly při pátrání, byl Radoslav bohužel nalezen pozdě," oznámil záchranný systém na sociálních sítích.

Kunzo měl podle slovenských médií autonehodu v obci Chorvátsky Grob, když z neznámých důvodů nezvládl řízení a sjel mimo vozovku. Cestou narazil do stromů, kamene a reklamních tabulí. Po nehodě měl podle serveru Športky.sk z místa činu utéct.

Stanice TV JOJ uvedla, že ho ošetřila náhodná kolemjdoucí, když si všimla, že krvácí z ucha. Zachycen byl následně i na několika záběrech bezpečnostních kamer. Poté jeho stopa zmizela.

Bývalý kapitán bratislavského Interu a hráč MFK Košice, rakouského Kapfenbergu, Sence či Pezinku naposledy působil jako trenér Slovenského Grobu, který hraje až pátou nejvyšší soutěž.

„Naposledy jsem ho viděl v pátek, kdy jsme hráli zápas. Od té doby už jsme spolu nebyli. On odešel ze zápasu a nevím, co se pak dělo dál. Je to bezproblémový, příjemný chlap," uvedl ještě během pátrání klubový prezident klubu Jaroslav Minarovič.

Související témata:
  Plzeň - Sparta dnes 18 : 00
20240522T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Sparta
Plzeň vs. Sparta
Plzeň
Sparta
  Atalanta - Leverkusen dnes 21 : 00
20240522T21 : 00:00+0200
Atalanta vs. Leverkusen
Atalanta vs. Leverkusen
Atalanta
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články