Hlavní obsah

Tragédie portugalského mága. Ronaldo přišel o syna

Ronaldovu rodinu zastihla tragédie. Portugalskému fotbalistovi a jeho partnerce Georgině Rodríguezové se narodila dvojčata. Novorozený syn ale bohužel zemřel, druhé dítě by mělo být v pořádku. Smutnou zprávu fotbalista oznámil v pondělí večer prostřednictvím sociálních sítí.

Foto: Carl Recine, Reuters

Cristiano Ronaldo na archivní fotografii.

Článek

„S hlubokým smutkem oznamujeme, že náš novorozený syn zemřel. Je to největší bolest, jakou rodič může cítit," napsali Ronaldo a Rodríguezová na Instagram.

„ƒJedině narození naší malé princezny nám dává sílu žít tento moment s určitou nadějí a štěstím. Děkujeme všem sestřičkám a doktorům za péči a podporu, kterou nám dávají," připojili v srdceryvném příspěvku.

„Náš malý andílku, budeme Tě navždy milovat," odkázal pár ještě, s prosbou o soukromí pro mlaou dvojici v tomto těžkém období.

S Rodríguezovou už Ronaldo vychovával čtyři děti, z toho jedno společné, dceru Alanu narozenou v roce 2017. V červnu stejného roku porodila Ronaldovi náhradní matka dvojčata Matea a Evu. Nejstarším potomkem pětinásobného držitele Zlatého míče je Cristiano Jr., jenž se narodil v USA v roce 2010 ženě, jejíž identita nebyla odhalena.

Reklama