Hlavní obsah

Manchester Utd. - Norwich 3:2Fantastický Ronaldo zařídil vše, 60. hattrickem v kariéře rozebral Norwich

Cristiano Ronaldo 60. hattrickem v kariéře zařídil fotbalistům Manchesteru United v 33. kole anglické ligy domácí výhru 3:2 nad posledním Norwichem. "Rudí ďáblové" se posunuli na páté místo tabulky a ztrácejí tři body na čtvrtý Tottenham, který doma podlehl Brightonu 0:1. Stejným poměrem prohrál v Southamptonu i jiný londýnský celek Arsenal. "Kanonýři" nebodovali už ve třetím kole po sobě a klesli o skóre za United.

Foto: Craig Brough, Reuters

Cristiano Ronaldo se raduje z branky proti Norwichi

Článek

Ronaldo zařídil Manchesteru dvoubrankový náskok, jenže Dowell v nastavení první půle snížil a po změně stran srovnal Pukki.

V 76. minutě ale Ronaldo z přímého kopu překonal gólmana Krula. Sedmatřicetiletý Portugalec zaznamenal padesátý hattrick na klubové scéně, v reprezentaci jich přidal dalších deset.

Série Tottenhamu končí

Tottenham nebodoval po sérii čtyř výher. Čtyřzápasová vítězná série "Kohoutů" začala v polovině března triumfem 2:0 právě v Brightonu. Tentokrát ale proti "Rackům" nevyslali jedinou střelu na branku.

V 90. minutě rozhodl o triumfu Brightonu střelou z vápna belgický reprezentant Leandro Trossard. Brighton je po druhé výhře za sebou desátý. "Kohouti" nadále drží čtvrté místo, které jako poslední zaručuje start v Lize mistrů.

Arsenal podlehl Southamptonu

Arsenal podlehl Southamptonu gólem Bednarka v závěru úvodního dějství. "Svatí" vyhráli v Premier League po pěti zápasech, naopak hosté nevyužili možnosti dotáhnout se bodově na Tottenham a stále na něj ztrácejí tři body. Odehráli ale o utkání méně.

Nováček Brentford díky trefě Janssona v šesté minutě nastavení vyhrál na hřišti předposledního Watfordu 2:1 a naplno bodoval ve třetím kole po sobě.

Anglická fotbalová liga - 33. kolo:
Tottenham - Brighton 0:1 (90. Trossard)
Watford - Brentford 1:2 (54. Dennis - 15. Nörgaard, 90.+6 Jansson)
Manchester United - Norwich 3:2 (7., 32. a 76. Ronaldo - 45.+1 Dowell, 52. Pukki)
Southampton - Arsenal 1:0 (44. Bednarek)

Reklama

Související témata: