Hlavní obsah

VIDEO: Brazilský šikula s dynamitem v noze. Kanonádu završil úžasným kouskem

Pořádně těžké období má za sebou fotbalový klub Vasco da Gama. Na konci loňského roku musel skousnout sestup do druhé ligy, což jeho fanoušci hodně těžce nesli. V poslední době to ale vypadá, že se týmu z Ria blýská na lepší časy. Čtyřnásobný brazilský šampión mocně touží po návratu mezi elitu a novou sezónu rozjel výtečně. V tabulce drží druhou příčku, příznivce baví ofenzivním fotbalem a krásnými góly. Jeden z nejúchvatnějších zásahů probíhajícího ročníku zaznamenal Rafael Vaz, jehož nůžky neměly vůbec žádnou chybu.

Fantastická rána v podání Vaze.

 
Článek

Fotbalisté Vasco da Gama rozhodli duel s Friburguense prakticky již v prvním poločase, kdy odskočili soupeři na rozdíl dvou branek. Po změně stran pak proměnili souboj místy až v exhibici a protivníka dorazili dalšími čtyřmi zásahy.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

A ten poslední stál skutečně za to. V 76. minutě zahrávalo Vasco rohový kop. Po odraženém balónu se jednomu z domácích hráčů nepovedla střela podle představ, vadit mu to ale vůbec nemuselo.

Míč se totiž stočil přesně do míst, kde číhal pětadvacetiletý Vaz. Obránce se ani na vteřinu nerozmýšlel, položil se do vzduchu a parádním volejem pod břevno potěšil necelých pět tisíc diváků v ochozech.

Reklama

Související témata: