Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalová groteska – malá domů, hlavička a vlastní gól ve 36. sekundě

BRZESKO

Šestnáctifinále Polského fotbalového poháru nepatří ke šlágrům evropských soutěží. Tentokrát však přineslo jednu neuvěřitelnou scénku, která bude aspirovat do silvestrovského výběru sportovních grotesek letošního roku. Vlastní góly samozřejmě každý týden v nejrůznějších soutěžích padají. Ještě však nikdy po malé domů a hlavičce brankáře již ve 36. sekundě zápasu...

Vlastní gól brankáře po malé domů

Článek

Pohárový duel Okocimski KS Brzesko - Slask Vratislav se stal „světovým“. A stačilo na to pouhých 36 sekund! Opozdilci tak přišli o hlavní atrakci zápasu. Domácí borec Michal Oswiecimka poslal odvážnou malou domů na svého gólmana Dawida Mieczkowskiho. Nešťastný brankář na vysoký lob nedosáhl a ve snaze nechytit balon rukou si ho hlavou nasměroval do vlastní sítě.

„Před soubojem s Vratislaví jsme se zmobilizovali a chtěli se pokusit o překvapení. Nešťastný gól v první minutě však ovlivnil průběh utkání a určil i jeho osud. Nemyslím si však, že se máme za co stydět,“ řekl klubovým stránkám vrták Oswiecimka.

Domácí třetiligový tým tak na účastníka nejvyšší soutěže nevyzrál. Fotbalisté Brzeska prohráli 1:3 a s pohárem se loučí.

Reklama

Související témata: