Hlavní obsah

VIDEO: Mladá hvězda AC Milán to přehnala s rychlostí a zdemolovala své ferrari

Montpellier

Řidičák má sotva rok, ale za volantem mu to jde prachbídně. Tedy pokud jsou pravdivé informace francouzských médií, podle kterých devatenáctiletý útočník M'Baye Niang o víkendu zdemoloval své Ferrari 458 Spider. Mladý fotbalista, kterého v zimě poslal AC Milán na hostování do Montpellieru, však tvrdí, že za volantem v době nehody nebyl.

Niang zničil své ferrari.

 
Článek

Ferrari, které v Evropě stojí zhruba šest miliónů korun, se podle očitých svědků řítilo nepřiměřenou rychlostí ulicí Montpellieru, než narazilo do stromu. Po nehodě skončilo na přilehlém travnatém ostrůvku s totálně zdemolovaným zadním nárazníkem, upadlým předním kolem, zničenou kapotou, motorem i vystřelenými airbagy.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Právě ty ochránily posádku před vážným zraněním. „Jsem v pohodě, nic se mi nestalo," napsal Niang na svůj twitterový účet krátce po havárii. Devatenáctiletý francouzský útočník však o několik hodin později svůj příspěvek smazal a záhadně tvrdil, že Ferrari 458 Spider v době nehody neřídil.

Niang na podzim odehrál za Rossoneri jen devět soutěžních zápasů, na konci roku byl proto poslán na hostování do Montpellieru. V Ligue 1 zatím nastoupil do čtyř zápasů, v kterých třikrát skóroval.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.