Hlavní obsah

VIDEO: Parádní šibenice! Nešťastný fotbalista vstřelil výstavní vlastní gól do šatny

Montevideo

Tomu se říká malá sportovní tragédie! Uruguayský fotbalista Guillermo Applet se v ligovém zápase svého týmu C.A. Progreso postaral o luxusní trefu do šibenice, slavit ale nemohl, protože překonal vlastního brankáře. Tento nešťastný moment přišel v nastavení první půle a uruguayský celek pořádně zaskočil. Trenér Progresa jen nevěřícně koukal.

Vlastní gól v uruguayské lize.

 
Článek

Blížil se závěrečný hvizd prvního poločasu a Progreso venku prohrávalo 1:2, se svým soupeřem stále drželo krok. Až do první minuty nastavení, kdy jeden z hráčů Nacionalu na levé straně odcentroval a bránící záložník Guillermo Applet se snažil odvrátit nebezpečí odkopem mimo branku Progresa. K jeho smůle mu míč nesedl a byl z toho kuriózní vlastní gól přímo do šibenice.

Inkasovaná branka, která znamenala gól do šatny a změnu průběžného skóre na 3:1 pro domácí Nacional Montevideo, s psychikou hostujících fotbalistů značně zacloumala. Progreso v druhé půli inkasovalo další tři góly a ještě k tomu dohrávalo zápas v deseti. Nakonec hosté z uruguayské metropole odjeli s výpraskem a potupnou prohrou 1:6.

Reklama

Související témata: