Hlavní obsah

VIDEO: To byla rána! Ronaldo zlomil malému chlapci ruku

Portugalec Cristiano Ronaldo má v noze dynamit. Balóny po jeho střelách naberou obrovské zrychlení a častokrát končí gólem. Další ze svých obávaných projektilů vypustila hvězda Realu Madrid v přátelském fotbalovém utkání na hřišti Bournemouthu. Jeho pumelice však tentokrát v síti neskončila, místo toho trefila za bránou sedícího malého chlapce, kterému míč zlomil nadvakrát zápěstí.

Dělovka Ronalda zlomila chlapci ruku.

 
Článek

Jedenáctiletý Charlie Silverwood zavítal se svým otcem na stadión v Bournemouthu, aby společně zhlédli v akci slavný Bílý balet v čele s hvězdným Ronaldem. Vstupenky zakoupili do druhé řady hned za bránu, což se pro malého kluka nakonec stalo osudným.

Po šesti minutách totiž napřáhl Ronaldo z přímého volného kopu a jeho bomba trefila mladíka přesně do levé ruky. Následky pak byly katastrofální - zlomenina zápěstí na dvou místech!

I přes vážné zranění vydržel statečný fanoušek na tribuně bez lékařského ošetření i zbylých 84 minut. "Viděl jsem, jak se míč kroutí na mě a chystá se mě trefit do obličeje. Tak jsem musel balón zablokovat svou rukou," uvedl chlapec pro deník The Sun.

Real mu daroval dres

Charlie utrpěl frakturu, přesto si zhluboka oddychl. "Kdybych nedal levou ruku před obličej, byl bych teď bez předních zubů," citoval hocha server televizní stanice Sky News.

Příběh měl nakonec milý závěr. O zranění se dozvědělo vedení Realu a Silverwoodovi věnovalo dres podepsaný hráči. Pozadu nezůstal ani tým z Bournemouthu, který mu zase daroval podepsaný míč.

Ronaldo vstřelil v utkání dva góly a španělský gigant i díky jeho zásahům zvítězil v zápase vysoko 6:0.

Reklama

Související témata: