Hlavní obsah

Vyhaslý fotbalový talent předvedl zběsilou jízdu. Dva muži zemřeli takřka v přímém přenosu

Šíleně vyhlížející nehodu vyšetřuje argentinská policie. Jejím účastníkem je Nahuel Zárate, který ještě nedávno působil coby hráč na nejvyšší argentinské fotbalové scéně. Jeho vůz se jako tank řítil ulicemi Buenos Aieres a zničil taxi, v němž zemřeli dva muži.

Nahuel Zárate havaroval v Buenos Aires

 
Článek

Ač byl obráncem, mluvil o sobě jako o hráči, který je na hřišti schopen předvádět i velmi nebezpečné útoky po levé straně. Na trávníku už je neukazuje, zato s autem Zárate, který se v kariéře objevil coby velký talent i ve slavném klubu Boca Juniors, ukázal takřka v přímém přenosu atak, který lze označit jediným slovem. Šílený!

O Záratem se mluvilo jako o tak trochu promarněném talentu. Měl přitom báječně našlápnuto. V dresu Boky před pěti lety debutoval v derby proti River Plate. Pak byl ovšem půjčen do klubu Godoy Cruz, předloni zamířil do CA Unión de Santa Fe a naposledy oblékal dres Atlétika Tucumán, kde ovšem dostal padáka a do svých pětadvaceti tak stačil fotbalově vycouvat do ústraní, aby na sebe teď upozornil hrůzostrašnou nehodou.

Ta se stala v nedělním ránu. Podle argentinských médií ve voze taxi, které se dostalo do kontaktu se Zárateho autem, zemřeli pasažéři ve věku 54 a 55 let.

Jako řidič bláznivě jedoucího a ničemu se nevyhýbajícího se vozu byl identifikován právě Zárate. Nejprve skončil v nemocnici s lehčím zraněním, později na policii, která jeho havárii vyšetřuje i na základě záběrů z kamery, která hrůzostrašnou nehodu zachytila.

Reklama

Související témata: