Hlavní obsah

Dobrá zpráva pro Spartu! Hložek bude na finále připravený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klíčový rébus v sestavě pražské Sparty se zdá být vyřešen. Útočný klenot Adam Hložek, který kvůli zranění vynechal víkendový ligový duel proti Hradci Králové, je připravený nastoupit ve středečním pohárovém finále na hřišti Slovácka. Ještě v pondělí byl start českého reprezentanta méně pravděpodobný, v úterý už ale zdroj Sport.cz prozradil, že by král asistencí v české nejvyšší soutěži měl ve středu nastoupit. Zápas má v Uherském Hradišti výkop v 19:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Hložek ze Sparty Praha.

Článek

Sparta se snaží ze všech sil zachránit sezonu. V nejvyšší soutěži po několika klopýtnutích přišla o naději na mistrovský titul. Teď si Letenští dělají zálusk alespoň na pohárovou trofej. V cestě jim stojí poslední překážka - Slovácko. To naposledy Pražanům nasázelo doma v ligovém souboji čtyři branky a finále poháru bude pro celý region svátkem.

Tým trenéra Pavla Vrby není v optimální pohodě. Když navíc ze sestavy vypadl naposledy nečekaně Adam Hložek, který se necítil fit po rozcvičení, dokázali Pražané doma jen remizovat s Hradcem Králové 1:1. Teď přichází alespoň jedna dobrá zpráva. Ofenzivní eso Letenských by mělo být fit pro bitvu o MOL Cup.

Má Jaroslav Zelený na Spartu? Odpovídá Petr Rada v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: