Hlavní obsah

Odložené čtvrtfinále poháru mezi Jabloncem a Plzní se odehraje 2. dubna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odložené čtvrtfinále domácího poháru MOL Cupu mezi fotbalisty Jablonce a Plzně se odehraje v úterý 2. dubna od 18:00. O náhradním termínu utkání, které se v úterý neuskutečnilo kvůli husté mlze, informovala v tiskové zprávě FAČR coby organizátor soutěže.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Utkání čtvrtfinále MOL Cupu Jablonec–Plzeň v původním termínu zhatila mlha.

Článek

Kluby se bezprostředně po odložení na novém termínu nedohodly. Plzeňští mají nabitý kalendář vzhledem k tomu, že příští čtvrtek venkovním zápasem v Ženevě proti Servette vstoupí do jarní vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy.

Řídící orgán soutěže nakonec zvolil náhradní termín na začátek dubna, krátce po reprezentační přestávce, kdy se nehrají evropské poháry. Středa 3. dubna je úředním hracím termínem semifinále MOL Cupu, vzhledem k dohrávanému čtvrtfinálovému duelu o den dříve ale minimálně jedno utkání bude mít výkop jindy.

Řídící orgán soutěže určí přesný program semifinále v příštích dnech. Los se uskuteční tento pátek na pražském Strahově a v osudí vedle tří postupujících ze čtvrtfinále bude i jedna dvojice. Účast mezi nejlepší čtyřkou si už v neděli zajistila druholigová Opava, další dva zápasy se hrají dnes.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články