Hlavní obsah

Anglický fotbal pláče. Při tragické nehodě zemřel vlastník známého klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglický fotbal pláče a má zlomené srdce. Majitel známého klubu Millwall John Berylson zemřel v úterý ráno při tragické nehodě, bylo mu 70 let. Klub působící v Championship potvrdil tragédii v pátek večer, když zveřejnil krátké prohlášení. Podrobnosti o nehodě zatím nejsou známy. V klubu v minulosti působil také český fotbalista Jiří Skalák.

Foto: Profimedia.cz

Anglický fotbal pláče a má zlomené srdce. Majitel známého klubu Millwall John Berylson zemřel v úterý ráno při tragické nehodě, bylo mu 70 let.

Článek

Klub i celý anglický fotbal vyjadřoval soustrast manželce Any i třem dětem (Jennifer, James a Elizabeth). „Johnovo náhlé a tragické úmrtí nepochybně ovlivní všechny, kteří měli to štěstí, že ho znali.

„Byl to skutečně skvělý muž, neuvěřitelně oddaný své rodině a člověk s tak pozoruhodnou štědrostí, vřelostí a laskavostí. Žil pohádkový život, život plný barev a radosti, a byl nekonečně ohleduplný k ostatním s nekonečnou touhou sdílet své nesmírné znalosti a zkušenosti, aby pomohl lidem," napsali zástupci Millwallu. Odpočívej v pokoji, Johne, a děkuji ti. Byl jsi milován a zbožňován," uvedl klub v prohlášení, kdy smutnou zprávu o smrti majitele pustil do světa.

Berylson vstoupil do londýnského klubu v roce 2006. Byl u toho, když se Millwall dostal v roce 2013 do semifinále FA Cupu, ve čtvrtfinále byl v letech 2017 a 2019. Mezi prvními kluby, které vyjádřily soustrast pozůstalým, byly kluby West Ham, Derby, Portsmouth a Bournemouth. Následně se přidali i šéfové celé soutěže. „EFL je zprávami šokována a zarmoucena. Vyjadřuje nejhlubší soustrast Johnově rodině a všem, kteří jsou s Millwallem spojeni."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.