Hlavní obsah

Ani lavička? To musí být vtip! Útočníkova přítelkyně se ostře pustila do trenéra

Londýn

Do finále Anglického poháru mezi fotbalisty Chelsea a Leicesteru, ve kterém Blues prohráli 0:1, se v nominaci londýnského týmu nedostalo na nejlepšího střelce klubu Tammyho Abrahama. Jeho přítelkyně nesouhlasila s rozhodnutím trenéra Thomase Tuchela a ostře se vyjádřila na Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Reece James (vlevo) s Tammym Abrahamem (vpravo) v zápase Premier League.

Článek

Od doby, kdy Tuchel nahradil ve funkci trenéra Franka Lamparda, se nejlepší útočník s dvanácti vstřelenými brankami ve všech soutěžích potýká s nelehkými okolnostmi. Přestože Abraham svůj první hattrick zaznamenal ve čtvrtém kole FA Cupu s Lutonem, tak pro finále nebyl nominován.

Místo něj dostali v útoku přednost Timo Werner společně s Olivierem Giroudem a Kaiem Havertzem mezi náhradníky. Abrahamovi nezbývalo nic jiného, než sledovat finále pouze z tribuny.

To však přítelkyni útočníka Chelsea Leah Monroeovou rozčílilo a rozhodla se dát najevo, že s rozhodnutím trenéra Tuchela zásadně nesouhlasí. "Jak se, proboha, rozhodnete nechat jen sedět ve finále nejlepšího střelce týmu?! Nedává mi to vůbec žádný smysl. Ani na lavičce?! To musí být vtip," napsala na Instagramu. Příspěvek však později smazala.

Není to tak dávno, kdy se pustila na Instagramu manželka Thiaga Silvy do útočníka Tima Wernera. Při prvním utkání v semifinále Ligy mistrů s Realem Madrid zahodil hned několik šancí a manželka jeho spoluhráče na něm nenechala nit suchou. Naopak při odvetě na něho na Instagramu pěla samé ódy.

Reklama

Související témata: