Hlavní obsah

Balea chtějí v Premier League, Čech prý může prožít životní období v Arsenalu

Londýn

Daily Mail upozorňuje, že anglické velkokluby hodlají v létě svést boj o fotbalistu Garetha Balea, který momentálně působí v Realu Madrid. Britský list také uvádí, že by se opět měla otevřít otázka případného odchodu Petra Čecha z Chelsea a spekuluje se i o možném senzačním návratu Carlose Tevéze do West Hamu.

Foto: John Sibley, Reuters

Petr Čech na tréninku Chelsea

Článek

Gareth Bale by od nové sezóny mohl působit v Manchesteru United, o jeho služby se však nově mají hlásit také Manchester City a Chelsea. Velšský reprezentant v závěru minulého týdne čelil kritice izraelského reprezentačního trenéra Eliho Guttmana, že se v dresu Realu Madrid šetří, aby byl ve formě pro reprezentační zápasy. Na toto překvapivé osočení pětadvacetiletý fotbalista odpověděl v nedělním zápase La Ligy proti Levante, v němž dvěma góly zařídil vítězství Bílého baletu nad Levante (2:0).

Daily Mail také připomíná, že v Premier League se opět bude řešit budoucnost Petra Čecha. Český gólman v tomto ročníku dělá pouze dvojku belgickému mladíkovi Thibautu Courtoisovi. Podle anglického deníku by případný zájemce o Čechovy služby musel zaplatit přestupovou částku v hodnotě 20 miliónů liber. Čechovým novým zaměstnavatelem by mohl být londýnský rival Arsenal, jemuž českého gólmana doporučil někdejší brankář Kanonýrů Jens Lehmann. Bývalý německý reprezentant si myslí, že by Čech mohl teprve prožít nejlepší období své kariéry.

Zajímavý transfer podle spekulací britského tisku chystá West Ham. Londýnský celek se bude stěhovat z Boleyn Ground na Olympijský stadión. Pro poslední sezónu v tradičním stánku by zástupci klubu ještě rádi získali z Juventusu Argentince Carlose Téveze, který už u Kladivářů působil před osmi lety.

Reklama

Související témata: