Hlavní obsah

Bizarní vyloučení. Brankář močil během zápasu, sudí mu udělil červenou kartu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tenhle zápas rozhodně nezapomene. Brankář Connor Maseko výrazně zkomplikoval svému týmu Blackfield & Langley postup do hlavní fáze anglického FA Cupu. Domácí strážce tyčí močil během zápasu přímo vedle hřiště a sudí na to reagoval udělením červené karty. Domácí celek rozhodně neskrýval překvapení.

Foto: LES CHASES

Brankář Connor Maseko chytající za Blackfield & Langley.

Článek

Napínavý duel 1. kola kvalifikace anglického FA Cupu mezi Blackfieldem a Sheptonem Mallet sice vítěze nenabídl, domácí si ale závěr zápasu pořádně zkomplikovali. V 76. minutě se totiž předčasně do sprch musel pakovat domácí brankář Connor Maseko. Po standardní situaci se totiž rozhodl jít na toaletu přímo vedle hřiště k živému plotu, na což sudího upozornili hostující hráči.

„Byl vedle živého plotu. Udělal to tak, aby nebyl vidět. Někdy, když potřebujete, tak prostě musíte jít," řekl pro BBC spolumanažer domácího týmu Conor McCarthy. „Byl jsem ohromen, všichni jsme tímto rozhodnutím šokováni," dodal.

Incidentem se po zápase bavil i hostující tým Shepton Mallet, na jehož hřišti se kvůli bezbrankové remíze odehraje odveta. „Po neobvyklé červené kartě v prvním zápase hledáme sponzora. Instalatéři, využijte toho!" vtipkoval anglický celek.

A jelikož se diváci branky nedočkali, je hlavním tématem právě vyloučení domácího brankáře. „Slušný zápas, který se dočká odvety. Diváci si tento zápas ale budou pamatovat kvůli vyloučení domácího brankáře, který si po odehrání míče ulevil vedle živého plotu," popsal jeden z fanoušků.

Reklama