Hlavní obsah

Brankář Karius je připravený být v Liverpoolu dvojkou

Londýn

Nešťastník věří, že dostane šanci! Fanoušci Liverpoolu nejspíš nikdy nezapomenou, jak brankář Loris Karius pokaziil svými chybami předloni finále Ligy mistrů proti Realu Madrid a Reds museli překousnout porážku 1:3, teď se ale musí připravit na to, že se Němec hodlá prosadit znovu ve slavném anglickém klubu. Zpočátku je chlapík, který naposledy hostoval v tureckém Besiktasi Istanbul, připravený na to, že bude vykonávat v Liverpoolu pozici brankářské dvojky. Karius to řekl v rozhovoru pro server transfermarkt.de.

Foto: Facebook: Loris Karius

Gólman Loris Karius.

Článek

"Pokud bych odešel, tak jen tam, kde bych chytal. Nemá cenu jít do horšího klubu a sedět tam na lavičce," řekl Karius po návratu z hostování v Besiktasi Istanbul, které předčasně ukončil poté, co mu turecký klub opakovaně dlužil peníze na výplatách.

Karius zdůraznil, že nemá důvod z Liverpoolu odcházet. "Přidám v tréninku a v Anglii máte jako dvojka jistotu, že šanci dostanete. Jsem v nejlepším klubu na světě, který hraje o tituly a má skvělé hráče. Jsem tam spokojený a nemusím za každou cenu jít pryč," dodal.

Karius v Liverpoolu působí od května 2016. Předloni s anglickým klubem postoupil do Ligy mistrů, kde se však dvěma chybami ve finále podepsal pod porážku 1:3 s Realem Madrid. Liverpool poté přivedl za rekordní částku brazilského brankáře Alissona a Karius zamířil na hostování do Besiktase.

Reklama

Související témata: