Hlavní obsah

Brankář Wolverhamptonu Patrício bude po zranění hlavy v pořádku

Londýn

Brankář Wolverhamptonu Rui Patrício vyvázne bez následků ze zranění hlavy, které utrpěl při srážce se spoluhráčem v pondělním zápase s Liverpoolem. Portugalský gólman dostal v závěru duelu zásah do hlavy kolenem a ztratil vědomí. Na hřišti byl přes deset minut ošetřován, než byl převezen na vyšetření do nemocnice.

Foto: Jason Cairnduff, ČTK/AP

Brankář Wolverhamptonu Rui Patrício zraněný při zápase s Liverpoolem.

Článek

"Rui Patrício je OK," řekl po zápase trenér Wolverhamptonu Nuno Espírito Santo pro BBC Sport. "Je při vědomí, ví, co se děje, a pamatuje si, co se stalo. Vyšetření dopadla dobře, bude v pořádku," dodal Nuno.

Ke kolizi došlo při akci Liverpoolu v závěru druhého poločasu, kdy dostal míč do sítě nejlepší střelec soutěže Muhammad Salah, gól na 2:0 ale nakonec neplatil kvůli ofsajdu. Portugalského reprezentanta zasáhl kolenem do hlavy ve snaze odvrátit míč vracející se stoper Conor Coady a Patrício zůstal po kolizi bezvládně ležet na trávníku.

Wolverhampton zažil před několika měsíci podobnou situaci, v listopadu utrpěl zranění hlavy útočník Raúl Jiménez. V duelu s Arsenalem se srazil se soupeřem a s prasklou lebkou pak musel na operaci. Duel s Liverpoolem v pondělí sledoval mexický fotbalista z hlediště.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články