Hlavní obsah

Budoucnost West Hamu? Moyes se chystá mluvit s Křetínským

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je West Ham zpět na vítězné vlně? To ukážou až následující dny a týdny. Trenér fotbalových Kladivářů David Moyes ovšem hledí i do mnohem vzdálenější budoucnosti. Skotský kouč chce udržet vzestupnou tendenci klubu dlouhodobě. O svých plánech se v brzké době chystá hovořit také s majiteli Davidem Sullivanem, Davidem Goldem a Danielem Křetínským.

Foto: Chris Radburn, Reuters

Trenér David Moyes a Tomáš Souček slaví vítězství v ligovém zápase proti Wolverhamptonu.

Článek

Moyes si myslí, že každý klub může zažít jeden dobrý rok. Jeho ambicí je ale z londýnského celku udělat tým dlouhodobě konkurující ostrovní špičce. Tak, aby Kladiváři pravidelně hráli také evropské poháry.

„Moje budoucí rozhovory s majiteli budou i o tom, kam až West Ham můžeme dostat," řekl Moyes na tiskové konferenci před duelem osmifinále FA Cupu proti Southamptonu. „Víme, že v mnoha ohledech máme rezervy a musíme v nich být silnější. Doufejme, že na tomhle můžeme do budoucna stavět," dodal osmapadesátiletý Skot.

Po sérii několika méně přesvědčivých výkonů v lize si Kladiváři vyšlápli na nebezpečné Wolves. Skutečnou formu Moyesovy družiny teď ale prověří série tří zápasů v rychlém sledu. Nejprve zmiňovaný středeční FA Cup se Southamptonem (prohra 1:3), v sobotu pak zavítají fotbalisté Hammers v rámci Premier League na hřiště Liverpoolu. A v následujícím týdnu sehrají úvodní duel osmifinále Evropské ligy na půdě Sevilly.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.