Hlavní obsah

Chelsea - Bournemouth 2:0Chelsea v anglické lize vyhrála po pěti kolech, tři body má i Manchester United

Fotbalisté Chelsea porazili nováčka Bournemouth 2:0 a v anglické lize zvítězili po pěti zápasech. Oba góly v utkání 17. kola vstřelili v prvním poločase. Manchester United zdolal předposlední Nottingham 3:0 a ztrácí čtyři body na druhý Newcastle. K tomu má tým z Old Trafford o zápas méně.

Článek

Za Manchester se v 19. a 22. minutě trefili Rashford s Martialem, v závěru určil konečný stav Fred. United, kteří v listopadu rozvázali smlouvu s portugalskou hvězdou Ronaldem, zvítězili ve třetím z posledních čtyř kol. Nottinghamu chybí bod na první nesestupovou příčku.

Skóre v utkání Chelsea s Bournemouthem otevřel v 16. minutě Havertz po Sterlingově přihrávce před branku. O osm minut později stanovil konečný výsledek střelou zpoza vápna Mount, kterému přihrál Havertz.

Svěřenci trenéra Pottera se díky první výhře po třech prohrách posunuli na osmé místo a na čtvrtý Tottenham ztrácí šest bodů, navíc mají zápas k dobru. Čtrnáctý Bournemouth nevyhrál pošesté z posledních sedmi kol a od sestupových příček ho dělí tři body.

Anglická fotbalová liga - 17. kolo:
Chelsea - Bournemouth 2:0 (16. Havertz, 24. Mount),
Manchester United - Nottingham 3:0 (19. Rashford, 23. Martial, 87. Fred).

Reklama

Související témata: