Hlavní obsah

Cítím zradu! Chtějí mě vyštípat. Ronaldo se otevřeně opřel do kouče Manchesteru United

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec jednoho z nejlepších fotbalistů historie Cristiana Ronalda v Manchesteru United se zdá být už neodvratný. A jeho druhé angažmá na Old Trafford spěje k hodně hořkému vyústění. Slavný CR7 pod trenérem Erikem ten Hagem ztratil místo v sestavě a otevřeně dává najevo svoji neloajalitu jak ke kouči, tak k týmu. To nyní vyvrcholilo otevřeným rozhovorem, v němž Portugalec mluví o „zradě“, kterou se něm měli v United spáchat.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Cristiano Ronaldo už otevřeně kritizuje trenéra a vedení Manchesteru United.

Článek

Ronaldo poskytl exkluzivní rozhovor televiznímu moderátorovi Piersu Morganovi z Talk TV, který bude kompletně odvysílán až během týdne, nicméně pár nejpikantnějších odpovědí už bylo puštěno do éteru.

37letý veterán, jenž na Old Trafford podepsal loni dvouletou smlouvu, si stěžuje na to, že se klub snaží „vyštípat".

„Ano. Je to tak. Pár osob mě tu nechce. A nejenom trenér. Ale i další dva nebo tři lidi z klubu. A to nejen letos, ale i v minulém roce. Cítím se zrazen," uvedl v rozhovoru.

„K trenérovi nemám respekt, protože on nemá respekt ke mně. Neměl bych to asi říkat. Podívejte, mně už je to jedno. Lidé by měli slyšet pravdu. Cítím se zrazen," pokračoval pětinásobný vítěz Zlatého míče.

Ronaldo začal své působení v United v roce 2003, s klubem slavil tři mistrovské tituly a triumf v Lize mistrů. V roce 2009 pak odešel do Realu Madrird, kde se stal historicky nejlepším střelcem. O devět let později pak zamířil do Juventusu.

Po třech letech v Itálii se vrátil do Manchesteru. Ronaldo sice v minulé sezoně nastřílel ve všech soutěžích dohromady 24 gólů, nicméně United skončili v lize až šestí.

Ronaldo má za to, že za úpadkem slavného klubu stojí jeho vnitřní problémy, které United po odchodu legendárního kouče Alexe Fergusona sráží.

Rudí Ďáblové nevyhráli titul v Premier League od roku 2013 a na nějakou významnější trofej čekají už pět let.

„Pokrok je nulový. Od té doby, co odešel Sir Alex Ferguson, nevidím v klubu žádný vývoj. Nic se nezměnilo," vytkl vedení Ronaldo, jenž dal v této ligové sezoně jediný gól.

Reklama