Hlavní obsah

Výsměch! Ronaldo ignoroval další anglickou legendu. Vítej v klubu, směje se bývalý soupeř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V očekávaném duelu 14. kola anglické Premier League proti West Hamu se po svém extempore vrátil do základní sestavy Manchesteru United v ligovém zápase. A před jeho začátkem se Cristiano Ronaldo opět postaral o komickou vložku, když ignoroval svého bývalého spoluhráče a nynějšího experta televizní stanice Sky Sports Garyho Nevilla, který ho předtím kritizoval.

Foto: Peter Powell, Reuters

Cristiano Ronaldo před ligovým zápasem s West Hamem.

Článek

Při nástupu na hřiště si Ronaldo odběhl ke stanovišti expertů stanice Sky Sports, aby se pozdravil se svým bývalým spoluhráčem Louisem Sahou a Jamiem Redknappem. Se Sahou se vřele objal, s Redknappem si podali ruce, ale svého kritika a bývalého spoluhráče Nevilla si ani nevšiml.

Ten hvězdného Portugalce kritizoval poté, co předčasně opustil lavičku v zápase s Tottenhamem, do kterého nenastoupil. Podle Nevilla jsou „United lepší bez Ronalda a měli by s ním okamžitě ukončit spolupráci."

Sedmatřicetiletého útočníka tedy zřejmě jeho slova namíchla, a tak se rozhodl, že svou nespokojenost dá najevo. Už dříve takto vyignoroval bývalého soupeře z Liverpoolu Jamieho Carraghera.

„Jsme mimo seznam vánočních přání, že?" řekl se smíchem Neville poté, co ho Ronaldo obešel. „Vítej v klubu," napsal Carragher pobaveně.

V zápase s West Hamem, který United vyhráli 1:0, se Ronaldo neprosadil. Naposledy se tedy v lize trefil začátkem měsíce proti Evertonu.

Reklama