Hlavní obsah

Další nepříjemnost! Problémový záložník je po incidentu z nočního klubu dva týdny mimo hru

V posledních měsících se o něm spíše než v souvislosti s jeho fotbalovými dovednostmi hovoří ve spojitosti s jeho průšvihy mimo hřiště. V květnu přišel Danny Drinkwater kvůli nehodě v opilosti o řidičák, teď se musí srovnávat s další nepříjemnou epizodou. Záložník Chelsea, který v současné době hostuje v Burnley, měl být nedávno údajně napaden v baru. Během potyčky si poranil vazy v kotníku a nyní není schopen trénovat.

Foto: Facebook: Danny Drinkwater

Anglický fotbalista Danny Drinkwater.

Článek

Incident se udál v sobotu 31. srpna několik hodin poté, co Drinkwaterovo Burnley podlehlo Liverpoolu, a od té doby byl Angličan evidován jako zraněný hráč, v médiích ale příčina jeho zdravotní indispozice vyplula na povrch až o několik dní později. BBC Sport nyní o všem informoval s tím, že Drinkwater bude svému týmu chybět další dva týdny. Záložník byl podle The Sun údajně napaden a zbit šestinásobnou přesilou poté, co se snažil o flirt s přítelkyní jiného fotbalisty.

Devětadvacetiletý Angličan má ale i přes další nepříjemný exces stále důvěru svého šéfa. Manažer Burnley Sean Dyche zatím má pro svého svěřence dostatek pochopení. „Je dost starý a moudrý na to, aby věděl, že člověk má udělat cokoli proto, aby se do maléru nedostal, avšak někdy se to prostě stane," omlouvá záložníka Dyche.

„Je jedním z nás. Musíme s ním pracovat a pomoci mu přiblížit se k tomu, kde byl a kde chce být. Mluvili jsme s ním a zbytek zůstane mezi námi," uzavřel 48letý manažer.

Drinkwater v Burnley hostuje od srpna letošního roku. V Chelsea za celou loňskou sezonu odkopal pouhých třicet minut, jeho herní vytížení ale zatím není o mnoho vyšší ani v novém, dočasném domově. Nastoupil pouze v jediném soutěžním zápase, a to v Ligovém poháru proti Sunderlandu, který fotbalisté Burnley prohráli 1:3.

Reklama