Hlavní obsah

Domluveno! Liverpool získá z Benfiky nejlepšího střelce portugalské ligy Núňeze

Potvrzeno! Fotbalisty Liverpoolu posílí útočník Darwin Núňez. Vedení anglického klubu se na přestupu uruguayského reprezentanta dohodlo s Benficou Lisabon, které za nejlepšího střelce uplynulé sezony portugalské ligy zaplatí 75 milionů eur (1,85 miliardy korun). S dalšími bonusy se částka může vyšplhat až na 100 milionů, což by z mladého kanonýra udělalo nejdražší akvizici v historii Reds.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisty Liverpoolu posílí útočník Darwin Núňez z Belfiky Lisabon.

Článek

Dvaadvacetiletý Núněz nastřílel v dresu lisabonského klubu v 41 zápasech ve všech soutěžích 34 gólů. Dvakrát se trefil i ve vzájemném dvojutkání ve čtvrtfinále Ligy mistrů, z něhož postoupil Liverpool. V týmu Reds by měl být ideální náhradou za Sadia Maného, o něhož má velký zájem Bayern Mnichov.

Za Benficu hrál Núňez od roku 2020, kdy přišel za 24 milionů eur z Almeríe. Španělský klub podle informací britských médií nyní inkasuje 20 procent ze zisku z jeho dalšího přestupu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.