Hlavní obsah

Dusno v Chelsea. Majitel vletěl do kabiny! Spustil bouři a tvrdě se pustil do hvězdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se slavným klubem to jde od desíti k pěti. Fotbalová Chelsea se výsledkově i herně trápí a zatím nepomohla ani klubová legenda Frank Lampard, který na začátku dubna nahradil na postu šéfa lavičky kouče Grahama Pottera. Majiteli klubu Toddu Boehlymu dochází trpělivost. Poslední kapkou byl domácí výbuch Blues v lize s Brightonem (1:2), po němž měl americký miliardář vletět do šatny a před celým týmem kritizovat jednu z největších hvězd týmu.

Foto: John Sibley, Reuters

Obránce Chelsea Ben Chilwell po prohraném utkání s Brightonem.

Článek

Boehly v sobotu neprožil dvakrát povedené odpoledne. Z klubové lóže slavného Stamford Bridge sledoval ostudný výkon svého týmu a ještě k tomu rozčarovaní fanoušci v ochozech dávali americkému miliardáři hlasitě najevo, co si o jeho dosavadním působení v roli majitele myslí (Boehly převzal klub od ruského miliardáře Romana Abramoviče v květnu loňského roku).

Američan měl pak svou frustraci ventilovat přímo v týmové kabině. Za doprovodu dalších členů představenstva údajně předstoupil před mužstvo a do svěřenců legendárního Lamparda se tvrdě pustil. Jejich aktuální formu měl označit za doslova trapnou a ostře si měl dobírat i jmenovitě jednu z velkých hvězd týmu.

Foto: John Sibley, Reuters

Fanoušci Chelsea spílají majiteli a americkému miliardáři Toddu Boehlymu.

Podle deníku The Guardian mělo jít o jednoho ze starších a nejlépe placených fotbalistů, kterého do klubu přivedl sám Američan.

Foto: John Sibley, Reuters

Majitel Chelsea Todd Boehly v klubové lóži během utkání s Brightonem.

Boehlyho výstup vyvolal u kritizovaného hráče značné rozčarování. Podle zdrojů blízkých týmu měl fotbalista situaci nést velice těžce ještě během tréninku před úterní domácí odvetou v Lize mistrů proti Realu Madrid.

Ve dvojzápase s úřadujícím španělským mistrem Blues po prvním duelu prohrávají 0:2 a pokud proti španělskému mistrovi zázračně nevstanou z mrtvých, je takřka jisté, že příští sezonu stráví bez evropských pohárů.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Fotbalisté Chelsea na tréninku před zápasem Ligy mistrů s Ralem Madrid.

V Lize jim totiž sedm kol před koncem soutěže patří až 11. příčka se ztrátou 14 bodů na pátý Tottenham. A to je na klub, který v nedávné době za hvězdné příchody zaplatil neskutečných 566 milionů liber (cca 15 miliard korun), zoufale málo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články